Neúspěchy hospodářské politiky : arogantní zásahy i předpovědi - Malý, Jiří, 1974-
Keynesova ekonomická teorie nedokázala spolehlivě vysvětlit chování míry úspor, a proto vznikly teorie nové. Z jedné z nich však lze vyvodit, že pohyby míry úspor skutečně nelze spolehlivě předpovědět ani ovlivňovat prostředky hospodářské politiky.