Nestárnoucí zásady Baťovy soustavy řízení - Petříková, Růžena, 1950-
I když dnešní svět podnikání a řízení se diametrálně liší od světa otců-zakladatelů moderního managementu, mnohé z jejich principů a zásad platí dodnes a ve svých nadčasových aspektech a formách mohou oslovit i současnou generaci manažerů a podnikatelů. Typickým příkladem je Baťova soustava řízení. Ještě si vzpomenete, o co šlo? Připomeňte si to v tomto článku!.