Nesplnitelná očekávání - Volák, Stanislav, 1947-; Bohatová, Vladimíra (1998)
Liberalizace ekonomiky při současném poklesu její výkonnosti ohrožuje více důchodce než mladé nízkopříjmové rodiny. Tento názor (mimo jiné) v rozhovoru Ekonoma prezentuje ministr práce a sociálních věcí S. Volák.
Keywords: sociální politika; senioři; rodiny se závislými dětmi; životní úroveň; social policy; older people; families with dependent children; cost and standard of living