Nesplnitelná očekávání - Volák, Stanislav, 1947-
Liberalizace ekonomiky při současném poklesu její výkonnosti ohrožuje více důchodce než mladé nízkopříjmové rodiny. Tento názor (mimo jiné) v rozhovoru Ekonoma prezentuje ministr práce a sociálních věcí S. Volák.