Nepsaná pravidla mezinárodního obchodu - Fesyukov, Igor
Pro manažery-obchodníky je důležité znát dvě základní pravidla: 1. očekává se, že se prodejce přizpůsobí kupujícímu a 2. od cizince se očekává, že bude respektovat místní kulturu. A jak to tedy s tou kulturou v obchodním jednání vlastně je, to přibližuje autor tohoto příspěvku.