Nepříznivý vývoj vzájemného obchodu - Vraný, Jan, 1928- (1996)
Obchod České republiky s rozvojovými zeměmi.
Keywords: zahraniční obchod -- Česko; zahraniční obchod -- rozvojové země; obchodní bilance; foreign trade -- Czechia; foreign trade -- developing countries; balance of trade