Nepodceňujte své spolupracovníky! : (překvapivý výsledek semináře nového typu) - Souček, Zdeněk, 1932-2023
Práce týmů je založena na motivaci. Jak se ukazuje velikou úlohu v řízení lidských zdrojů hraje i nehmotná motivace.