Nemocnice volají : pomoc! - Kunštek, Martin
Český systém financování zdravotnictví je nepřehledný a nekontrolovatelný. Odkud tečou peníze? A co dělat, když na něco není? Jak zajistit ve stávajícím velmi spletitém systému financování kontrolu vynakládání veřejných prostředků? Analýzu i určité návrhy najdete v tomto článku.