Německé zklamání z e-businessu - Engeser, M.; -ná- (2001)
Většinu německých koncernů zklamaly dosavadní zkušenosti s internetovým obchodováním. Po tom, co se mnohé internetové firmy ukázaly jako ztrátové, i velké koncerny zjišťují, že e-business není něco, co se rozběhne samo od sebe. Bližší informace přináší tento článek.
Keywords: elektronický obchod -- Německo; electronic commerce -- Germany