Několik postřehů o podnikání v high tech - Petrová, Hana (2001)
Prudký rozvoj tzv. vysokých technologií (high-tech) je jedním z trendů, který v posledním desetiletí ovlivní trh prácovních sil i oblast podnikání a managementu. Z knihy profesora A. Wilhelma Scheera "Unternehmen gründen ist nich schwer", kterou vydalo v roce 2000 nakladatelství Springer vybrala autorka několik zajímavých postřehů.
Keywords: strategický management; high-tech; strategic planning; high-tech