Nekalé jednání : zločiny kapitálového trhu - Kříž, Milan
Dějí se za bílého dne a často zůstávají neodhalené - prohřešky proti etice kapitálového trhu. Jde většinou o manipulace s kurzy cenných papírů, ale i o často bezostyšné okrádání klientů brokerskými firmami a někdy i brokerských firem makléři.