Nekalá soutěž na internetu - Smejkal, Vladimír, 1955-
Málokteré informační médium je tak vhodné pro poškozování subjektů účastnících se hospodářské soutěže, ale i jiných osob, jako internet. Autor se zde pouští do rozboru otázek co je nekalá soutěž, co je klamavá reklama, klamavé označení zboží a služeb, parazitování na pověsti, zlehčování, porušení obchodního tajemství či ochrana doménového jména - to vše v přímé souvislosti právě s internetem.