Nejde jenom o úvěry : hypoteční bankovnictví - Pavelka, František
České hypoteční bankovnictví. Dvě hlavní stárnky hypotečních obchodů - aktivní, tj. poskytování hypotečních úvěrů, pasivní týkající se hypotečních zástavních listů.