Negativní stránka elektronické komunikace - Hallowell, E. M.
Technologický vývoj posledních let přinesl velmi efektivní formy elektronické komunikace, bez nichž se už neobejdeme. Přinášejí však i řadu negativních jevů v důsledku zúžení prostoru pro lidský prvek/lidské kontakty, což se může projevit na celé podnikové kultuře.