Nebojte se zapomínat - Prahalad, C. K., 1941-; Shrbená, Jiřina, 1963- (2002)
"S efektivností již nevystačíte", tato slova vzkazuje manažerům věhlasný firemní stratég C. K. Prahalad. Proč to tvrdí se dozvíte z tohoto článku.
Keywords: inovace; manažerské dovednosti; organizační změna; podnikový management