Návrh novely zákoníku práce : jen určitý mezistupeň - Kalenská, Marie, 1921-2014
V blízké době má být novelizován český zákoník práce, který má už za sebou víc než 35 let své působnosti. Otázce, nakolik navržená novela vychází vstříc požadavkům vývoje a nakolik se blíží pracovnímu právu EU je věnován příspěvek prof. Kalenské, která se specializuje na pracovní právo na Právnické fakultě UK.