Návrh novely zákoníku práce : harmonizace s právem ES - Zrutský, Jaromír
Příspěvek autora je zaměřen na otázku, nakolik je návrh novely českého zákoníku práce v souladu s příslušnými pracovněprávními předpisy Evropských společenství.