Návrh novely zákona : stejná práce - stejná mzda - Nesnídal, Jiří, 1939-
Cílem rozsáhlé novelizace zákona o mzdě je dosáhnout vyšší míry slučitelnosti českého zákona s právem Evropských společenství, jednak zpřesnit a doplnit ustanovení, jejichž uplatňování činí v praxi potíže. Konkrétně o této problematice se rozepisuje autor tohoto článku.