Návrh důchodového systému - ekonomické aspekty - Fuchsová, Jarmila
O ekonomických aspektech reformy důchodového zabezpečení v ČR o problémech financování důchodového systému, zdravotnických služeb a celého systému sociálního zabezpečení i o zavádění systému financování s využitím penzijních fondů přednášela autorka této stati (stať je shrnutím přednášky) na konferenci České asociace pojišťoven k reformě důchodového systému v ČR, která se konala v Praze ve dnech 21.-22. září 1999.