Návrat ke kvalitě a hodnotám podnikání : (živý odkaz Baťovy soustavy řízení) - Zelený, Milan, 1942-2023
S moderními pojmy globální ekonomiky a znalostního podniku trvale a efektivně rezonují hodnoty obsažené v myšlenkovém odkazu Tomáše Bati. V článku jsou představeny hlavní pilíře a principy jeho soustavy řízení, tak jak se vztahují k dnešní realitě českého a světového managementu. Jeho systém řízení dodnes udivuje svou aktuálností.