Návody pro úspěšná partnerství : public private partnership
Anglický výraz Public Private Partnership (PPP) se užívá k označení dlouhodobé spolupráce veřejného a soukromého sektoru při realizaci finančně náročných veřejně prospěšných projektů. Jde o partnerství rovnocenné, čímž se PPP liší od dosavadní praxe zadávání veřejných zakázek. Více si o této výhodné formě spolupráce obu sektorů přečtěte v článku sami.