Naší výhodou je stabilita měny : rozhovor Ekonoma s Miroslavem Hrnčířem - Hrnčíř, Miroslav, 1937-
Jsme malá, otevřená a zranitelná ekonomika. Musíme uplatňovat takovou strategii měnové politiky, která předchází nárazovým změnám a vzniku nedůvěry investorů, říká člen Bankovní rady ČNB.