Nároky na poskytnutí restitučních náhrad a zdanění - Kindl, Milan, 1954-
Autor analyzuje možné i reálné důsledky aplikace tzv. restitučních zákonů (zák. č. 403/1990 Sb., č. 87/1991 Sb. a č. 229/1991 Sb.). Zabývá se možnostmi poskytnutí náhrad resp. vydáním nemovitostí a problematikou zdanění těchto vydaných resp. jako náhrada poskytnutých nemovitostí.