Národní strategie protidrogové politiky na období 2001-2004 (I. část zkrácené a redakčně upravené verze)
Národní strategie protidrogové politiky na období 2001 - 2004 je klíčový dokument schválený vládou ČR, který definuje základní východiska a směry řešení problematiky užívání drog. Je základem pro tvorbu a uskutečňování protidrogových strategií jednotlivých resortů a orgánů místní, okresní a krajské veřejné správy. Se zkrácenou verzí (1. částí) tohoto dokumentu se můžete seznámit v tomto příspěvku.