Národní plán zaměstnanosti : šance a limity - Frýdmanová, Marie, 1960-
Vláda ČR přijala Národní plán zaměstnanosti s cílem přispět tak k oživení růstu čs. ekonomiky a podpořit vznik nové zaměstnannosti. Ukazuje se však, že význam tohoto dokumentu nelze přeceňovat.