Náklady : zloději, piráti a partyzáni - Staehelin, Philip
Tento článek se Vám pokusí odpovědět na to, co je to "partyzánský marketing", "zlodějský marketing" a "pirátský marketing". V době utahování opasků a rozpočtových škrtů by měly společnosti prozkoumat úplnou škálu marketingových nástrojů. Nejde totiž o to, utratit za billboardy a televizní reklamu více než konkurenti, nýbrž o to, jak omezené prostředky využít chytřeji a získat konkurenční výhodu.