Nájemní smlouva. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Uplynutím doby trvání nájmu nájemní smlouva končí. Pronajímatel a nájemce se ovšem mohou dohodnout ještě před uplynutím sjednané doby na jejím zkrácení nebo prodloužení, případně na tom, že se nájemní smlouva sjednaná na dobu určitou změní na nájemní smlouvu na dobu neurčitou.