Nájemní smlouva. - Nesnídal, Jiří, 1939-
Jedním ze smluvních typů, jehož uplatnění v každodenní praxi je nejrozšířenější, je nájemní smlouva, kterou někdo přenechává jinému věc, aby ji ve sjednané době užíval nebo z ní bral užitky.