Nájemní bydlení : s nožem na krku - Kučera, Jiří
Regulovat podle obvyklého nájemného, nebo deregulovat podle tržního nájemného? Vláda se musí rozhodnout. Jinak si vlastníci a nájemníci půjdou po krku.