Nájemné : bydlení s ochranou - Němec, Pavel, 1971-
Situace kolem nájemného z bytů je neudržitelná. A to včetně nešťastného rozhodnutí vlády o cenovém moratoriu. V atmosféře, ve které řada politiků a dalších veřejných činitelů zaujímá nesmiřitelné postoje, je čím dál obtížnější vést věcnou diskusi a dospět k systémovému řešení, které konečně umožní přirozené fungování nájemního bydlení. Jiné cesty však není.