Nadšení nesmí zůstat osamocené - Trnka, Daniel, 1974-
Státní informační politika předpokládá, že veřejně přístupné služby budou přes odpovídající rozhraní navázány na integrovaný informační systém veřejné správy. O této otázce pojednává autor této stati.