Na straně zaměstnavatele : překážky v práci - Zrutský, Jaromír
Základní povinností zaměstnavatele je mimo jiné přidělovat zaměstnanci práci podle pracovní smlouvy. Autor ve svém článku rozebírá problematiku prostojů a jiných překážek v práci na straně zaměstnavatele.