Na institucích záleží - Jurečka, Václav, 1943-
Cílem tohoto autorova příspěvku bylo zdůraznění významu institucionální ekonomie. Přesto autor přiznává, že tento směr ekonomického myšlení neí koherentní myšlenkovou školou a zatím nepředstavuje metodologickou ani teoretickou alternativu ke konvenční ekonomii.