Mzdy nosných povolání - -psl- (1999)
Tabulky o úrovni ročních výdělků dvanácti nosných povolání ve 22 metropolitních městech světa. Doplněno tabulkami životních nákladů, daňového zatížení a indexů hodinových výdělků.
Keywords: mzdy -- mezinárodní kontext; wages -- international context