Mzda pro odvolaného ředitele - Jouza, Ladislav, 1940-
Ke složitějším otázkám pracovního práva patří mzdové nároky vedoucího zaměstnance po odvolání z funkce. Touto problematikou se ve svém příspěvku zabývá L. Jouza, specialista na pracovní právo z MPSV ČR.