Možnosti a omezení současné měnové politiky ČNB - Tomšík, Vladimír, 1974-
Možnosti a účinnost měnové politiky v ČR byly již od počátků ekonomické transformace velmi omezené (díky dvoukolejnosti řízení cílů i cílování měnového agregátu M2). Autor analyzuje vývoj v oblasti měny a měnové politiky.