Motivácia a odmeňovanie : (tvorba nového systému odmeňovania) - Boroš, Pavol
V současné manažerské praxi se jen v málo organizacích daří využívat motivační účinky odměňování v takovém rozsahu, v jakém by si manažeři představovali. Článek přibližuje jeden z možných přístupů k "vyšetřování" systému odměňování z pohledu jeho motivačního účinku na zaměstnance dané organizace.