Motivace v krizové době - Wöllner, C.
Kolegové jsou propouštěni, naděje do budoucna jsou chabé, krize ničí veškerou radost z práce. Je v takových podmínkách vůbec možné lidi motivovat? Autor čtenáře přesvědčuje, že ano. Kdo v takové době ukáže mimořádnou výkonnost, ten si zlepšuje svoje pracovní vyhlídky do budoucna.