Moderní marketing s otazníkem - Horáková, Helena
Na přelomu tisíciletí se hodně uvažovalo o tom, co čeká svět, k jakým změnám může dojít a jak se to odrazí v podnikání a managementu. Výjimkou nebyla ani problematika marketingu. Diskutovaly se změny v marketingovém myšlení i marketingové praxi, zkoumala se efektivnost využití metod a nástrojů moderního marketingu. Jak ale posoudit co znamená moderní marketing ve světě kde jedinou konstantou je změna? Jak pojímat moderní marketing v českých firmách? Nad tím se zamýšlí autorka tohoto článku.