Moderní marketing : výzva pro novou generaci marketingových manažerů - Brichta, Vladimír
Jaký vliv bude mít nastupující éra e-businessu na podnikatelský koncept firem a marketingový mix zítřka? O tom píše ve svém příspěvku V. Brichta.