Místní rozpočty - cesta k fiskálnímu federalizmu? - Kameníčková, Věra
Stať je zaměřena na problematiku fiskální politiky v ČR a příjmů obcí ve spojení s problematikou územní samosprávy a decentralizace státní správy.