Ministr: aktivním více : zahraniční investoři si stěžují na příliš štědrý stát - Bautzová, Libuše, 1957-
Zahraniční investoři si stěžují, že v Česku je vysoká nemocnost pracovníků, velká míra sociální ochrany a je tu i nechuť pracovat. Ministr práce a sociálních věcí V. Špidla s tím tak beze zbytku ovšem nesouhlasí.