Mezipodnikové srovnávání - Fotr, Jiří, 1938-
Z článku autorů o mezipodnikovém srovnávání, které je ilustrováno na příkladě pěti strojírenských podniků, vyplývá, že takové srovnávání může být cenným nástrojem, umožňujícím získání informací pro zjišťování silných a slabých stránek podniků i podnětů pro zkvalitnění jejich řízení.