Mezinárodní měnový systém : nastává čas rekonstrukce - Rušavá, Alena
Mezi lidmi zajímajícími se o světové finance začíná převládat názor, že je nutné provést systémovou reformu, která by pomohla vyhnout se budoucím krizím nebo je alespoň řešila efektivněji než dosud. Zdá se, že to nebude ani snadné, ani rychlé. Hlavním tvůrcem reforem se snaží být Mezinárodní měnový fond. Jím připravované změny by přispěly k reformě, radikálně nový systém by však nevytvořily.