Mezinárodní finanční leasing : Ottavská úmluva - Havlíčková, Šárka
S rozvojem tržní ekonomiky se hledají nové způsoby financování investic. A tak je stále více zdůrazňován i pojem leasing, jenž se v porovnání s koupí za hotové nebo na úvěr jeví jako vhodná forma financování, a to i v zahraničním obchodě.