Mezery v psaném právu a základní lidská práva - Steiner, Marek
Klasická nauka pojetí mezer v právu je známa. Řeší případ, kdy psané právo mlčí a soud přesto podle práva rozhodnout musí a nesmí nerozhodnout, i když nemá pro rozhodnutí konkrétní psanou normu. Toto téma rozebírá autor předkládaného příspěvku.