Metody hodnocení rizika - Dolejšová, Miroslava (2001)
Autorka předkládá ve svém příspěvku souhrn metod pro posuzování podnikatelských projektů a hodnocení jejich nadějnosti a rizika.
Keywords: rizikový management -- metody; risk management -- methods