Měnový kurz a česká realita - Zahradník, Petr, 1965-
Jakými faktory je v ČR měnový kurz ovlivněn především? Jakou roli hrají makroekonomické veličiny a úrokový diferenciál, jakou roli hraje stav běžného účtu a stav kapitálového účtu platební bilance? Jakou váhu mají ostatní faktory včetně politických? Je kurz české koruny nadhodnocen nebo podhodnocen? Nad těmito otázkami se můžete zamyslet spolu s autorem tohoto článku.