Měnová politika a ekonomický vývoj : světové ochlazení hrozí i nám - reflektujme realitu - Vintrová, Růžena
Článek R. Vintrové, členka Rady vlády ČR pro sociální a ekonomickou strategii, ve kterém autorka vyzývá ČNB k většímu důrazu na podporu ekonomiky než je "pouhé" sledování inflačních cílů. Podstatou článku je problematika zpomalení ekonomického vývoje a možná reakce na ně.