Měnová politika : Robert Mundel radí Euro - Fiala, Zbyněk, 1946-
Ve stejný den, kdy Světová banka dávala České republice svá doporučení pro snížení výdajů veřejných financí, laureát Nobelovy ceny za ekonomii Robert Mundel doporučoval ve své předášce na Vysoké škole ekonomické v Praze, abychom snížili i veřejné příjmy. Podrobnosti k tomto tématu si přečtete v tomto článku.